80s toys - Atari. I still have



28/01/21

Kowe mlebu neng BONIMOVIC.wap.sh situse bocah paling gemrungsung sedunia Kowe nggolet apa bae neng kene ana Aplikasi, Pilm, Tema, Lagu, Game, esih akeh maning lah pokoke Tiliki bae meng ngisor


ABSEN NDIPIT NINGKENE

aja gemrungsung

Absene telat, lemburane di potong 2 jam

Back to posts
Comments:
[2011-06-30 18:55] bonimovic:

@minda : poto screen mp3 sing ganteng kepriwe mind?
@toink : hrung ana ink, operatore pinter2 siki.

[2011-06-30 10:07] min xaoxi:

Boss...photo screen Mp3 sing ganteng lh!!?

[2011-06-29 22:40] eMo':

Revisi absent

[2011-06-29 10:12] bonimovic:

kris : iso kabeh kris, koe nganggo browser opo ndunlute?

[2011-06-29 07:57] chriz:

aplikasine kok ra isa ddwnload bon?

[2011-06-28 21:31] bonimovic:

@ceking : pasti tdk mengecewakan king

[2011-06-28 19:05] cheking:

nyobi,

[2011-06-28 16:00] bonimovic:

@jepang : masi blajar punk
@minda : keren ora mind

[2011-06-28 15:08] j_punk:

wis pinter kie bocahe...

[2011-06-28 14:49] min xaoxi:

So good pokoke


Post a comment




Ningkene kie

Pilem sing ora2

Tema

lagu mp3

Aplikasi